Hostinger סקירה מלאה


מארח פרטים

למה לבחור מארח?

  • Trust Pilot מדורג מארח - 4.5
  • מיקומי שרתים מרובים - 7
  • אפשרויות תשלום מרובות - 6
  • חבילות מגוונות - 24

Hostinger מיקומי שרתים

Hostinger Servers in Vilniusוילנה Hostinger Servers in Manchesterמנצ'סטר Hostinger Servers in Sao Pauloסאו פאולו Hostinger Servers in Ashevilleאשוויל Hostinger Servers in Jakartaג'קרטה Hostinger Servers in Amsterdamאמסטרדם Hostinger Servers in Singaporeסינגפור Hostinger Logo
Domains
.online
$0.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.org
$11.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.biz
$11.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.net
$9.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.com
$8.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.in
$7.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.co.uk
$5.5 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.eu
$2.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.space
$0.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.tech
$0.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.store
$0.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Domains
.xyz
$0.99 /שנתי
פרטים מלאים
  • לוחות
    [In-house]
Shared Hosting
Premium
$2.15 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    20GB SSD מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel, [In-house]
Cloud Hosting
Professional
$14.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • מעבד
    4 ליבות
  • RAM
    6GB זיכרון
  • דיסק
    80GB SSD מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
Shared Hosting
Single
$0.8 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    10GB SSD מרחב
  • נתונים
    100GB רוחב פס
  • לוחות
    CPanel, [In-house]
Cloud Hosting
Enterpirse
$27.45 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • מעבד
    6 ליבות
  • RAM
    12GB זיכרון
  • דיסק
    160GB SSD מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
VPS
Plan 1
$3.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • RAM
    1GB זיכרון
  • דיסק
    20GB SSD מרחב
  • נתונים
    1TB רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
VPS
Plan 2
$8.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • RAM
    2GB זיכרון
  • דיסק
    40GB SSD מרחב
  • נתונים
    2TB רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
Shared Hosting
Business
$3.45 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    30GB SSD מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel, [In-house]
VPS
Plan 4
$15.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • RAM
    4GB זיכרון
  • דיסק
    80GB SSD מרחב
  • נתונים
    4TB רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
VPS
Plan 5
$23.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • RAM
    6GB זיכרון
  • דיסק
    120GB SSD מרחב
  • נתונים
    6TB רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
VPS
Plan 6
$29.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • RAM
    8GB זיכרון
  • דיסק
    160GB SSD מרחב
  • נתונים
    8TB רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
Cloud Hosting
Startup
$7.45 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • מעבד
    2 ליבות
  • RAM
    3GB זיכרון
  • דיסק
    40GB SSD מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]
VPS
Plan 3
$12.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • RAM
    3GB זיכרון
  • דיסק
    60GB SSD מרחב
  • נתונים
    3TB רוחב פס
  • שב"ס ייעודי
    1
  • לוחות
    [In-house]

Hostinger סקירה מלאה 2022

סקירת מומחה Hostinger

Hostinger, המארחת למעלה מ-29,000,000 משתמשים ברחבי העולם, היא ספקית אירוח אתרים פופולרית ומכובדת במיוחד. Hostinger מתגאה ביותר מ-15,000 הרשמות יומיות, אז יצאנו לסקור את הפלטפורמה ולראות אם היא יכולה להיות אפשרות ידידותית לתקציב.

הכלים והתכונות השימושיים הרבים של Hostinger הודגשו בסקירת Hostinger הארוכה, בת חודשים. Hostinger מסוגלת גם לעמוד בהבטחותיה לגבי אמינות גבוהה וזמני טעינה מהירים. זהו הישג עצום בהתחשב בבסיס המנויים הגדול של החברה.

גם היתרונות והחסרונות

היתרונות:

  • ניתן לעמוד בתקציבים מצומצמים במיוחד בעלויות חודשיות נמוכות מאוד.
  • אתה יכול לצפות לשירות אמין ומהיר וזמני טעינה מהירים יותר.
  • יוצר האתר בגרירה ושחרור של Hostinger מקל על בניית אתר בתוך דקות.
  • צ'אט חי, אימייל או רכישת כרטיסים זמינים 24/7/365 כדי לפתור במהירות כל בעיה
  • קל לבחור את החבילה הטובה ביותר עבור הצרכים שלך הודות לתכונות ותוכניות מוגדרות בבירור.
  • האתר שלך יפעל בצורה חלקה עם רוחב פס בלתי מוגבל ואחסון SSD בכל התוכניות.
  • הגדרה קלה של עגלות קניות מסחר אלקטרוני בלחיצה אחת בלבד

חסרונות

  • נדרשים שדרוגים כדי לגשת לתכונות המגיעות עם שירותים חינמיים כגון חשבונות דוא"ל בלתי מוגבלים או אישורי SSL.
  • Hostinger לא מציע
    שרת ייעודי
    תוכניות
  • Hostinger מציע תהליך התקנה של וורדפרס בקליק אחד והוא מותאם לוורדפרס. עם זאת, Hostinger אינו מציע חבילת אירוח ספציפית לוורדפרס.

מחירים ואמצעי תשלום

Hostinger ידועה כאחת מחברות אחסון האתרים הזולות ביותר. עם זאת, המחירים עשויים להשתנות בהתאם למבצעים הנוכחיים. התוכנית הבסיסית ליחיד מתחילה ב-$0.80 לחודש. הופתענו מכמות הפיצ'רים הכלולים.

אתה מקבל עד 100GB של רוחב פס, גיבויים שבועיים ומספר גרסאות PHP. יש גם יותר מ-100 אפשרויות התקנה בלחיצה אחת. אתה יכול לקבל ללא הגבלה חשבונות דוא"ל ותעודות SSL ללא תשלום עם תוכנית אירוח עסקי.

שלהם

אירוח משותף
החברה מציעה שירותי ענן במחירים דומים לשוק. התוכניות מאוד חסכוניות. Hostinger מציעה רוחב פס ואתרים בלתי מוגבלים עם תוכנית StartUp החל מ-$7.45 לחודש. Hostinger מספקת גם את כלי המהירות של Hostinger, רישום דומיין בחינם וכלי מהירות מותאמים אישית. תוכניות Cloud Enterprise זמינות החל מ-$27.45 וכוללות 12GB RAM, 160GB אחסון ואתרים ללא הגבלה.
אירוח VPS
אתה יכול גם להשיג אותו במחיר נמוך מ-$3.95 עד $29.95 לחודש.

זה קל לשימוש

להוסטינגר יש 15,000 לקוחות שמגיעים אלינו מדי יום. ייתכן שבהתחלה הם יבחרו בהוסטינגר כי הם זולים, אבל קלות הבנייה והתחזוקה של אתר אינטרנט באמצעות השירות היא שגורמת להם לחזור. בונה האתרים החינמי של Hostinger יכול להיות כלי שימושי, אבל מערכת ה-cPanel המאורגנת היטב ויותר מ-100 אפליקציות קלות לשימוש יעניקו למתחילים אתר שניתן לניהול וניתן להתאמה אישית.

Hostinger עדיין יכול לשמש משתמשים כמונו הדורשים תכונות מתקדמות ופונקציונליות מורכבת. Hostinger מציעה את האפשרות ליצור מאגר GIT כחלק מכל תוכנית - שהיא קריטית עבור צוותי שיתוף פעולה כמו שלנו - כמו גם תמיכה במספר שפות PHP ו-phpMyAdmin. Hostinger מציע תכונות רבות, כולל אירוח אתרים ללא הגבלה ותעודות SSL בחינם. עם זאת, אפשרויות אלו אינן זמינות ללא שדרוג.

שדרגנו את אתר הבדיקה מספר פעמים על מנת לבדוק עד כמה קל קנה המידה. צוות שירות הלקוחות של Hostinger הצליח להפוך כל שדרוג למהיר וקל.

זמני טעינה ואמינות

להוסטינגר יש כמעט 29 מיליון לקוחות לשרת, אז חששנו שהוסטינגר לא יקיים את ההבטחה שלהם לגבי זמני פעולה מעולים או זמני טעינה מהירים יותר. חודשים של בדיקות הוכיחו כי זמני הפעולה של Hostinger עומדים באופן עקבי על 99.9%, שהוא הרבה מעל הממוצע בתעשייה, 99.4%.

מצאנו גם שזמני הטעינה שלהם מהירים במיוחד, בסביבות שנייה אחת לכל עמוד. Cache Manager, הפתרון של החברה שמפחית באופן דרסטי את זמני הטעינה, הוא סיבה מרכזית. Hostinger מציע ללקוחות הדרכה שלב אחר שלב לאופטימיזציה של אתרי האינטרנט שלהם למהירות.

אלה התכונות

Hostinger הצליח להפיג במהירות כל דאגה לגבי המחיר הנמוך והתכונות המוגבלות שהם מספקים. החבילות הבסיסיות מגיעות עם כל הפיצ'רים השימושיים, כגון בונה אתרים של Hostinger או כלי התקנה בלחיצה אחת כדי להתקין למעלה מ-100 אפליקציות. אלה כוללים וורדפרס ואפשרויות מסחר אלקטרוני אחרות כמו WooCommerce. תוכניות בסיסיות כוללות גיבויים שבועיים אך תצטרך לשדרג אם נדרשים גיבויים יומיים לאתר שלך.

התכונות המתקדמות שמציעות אפילו חבילות בסיסיות או בינוניות זכו אף הן להערכה והעניקו לנו שליטה רבה יותר באתר הבדיקה שלנו. הצלחנו ליצור backend שענה על כל הדרישות שלנו על ידי שימוש בחשבונות FTP ללא הגבלה, MySQL מרחוק ומגוון גרסאות PHP. היינו גם מאוד מרוצים מהאבטחה שסיפק כל חשבון, למרות העובדה שזה היה סביר. Hostinger מעמיד בראש סדר העדיפויות את אבטחת החשבון על ידי השקעה ב-FTP ו-SSL. הם גם משקיעים רבות בעדכוני תשתית, BitNinja ו-SSL.

תמיכה בלקוחות

Hostinger מצהיר כי שירות לקוחות הוא בראש סדר העדיפויות. נראה שזה היה נכון במשך רוב הזמן. החברה הצליחה להגיב מהר יותר מהתעשייה הממוצעת עבור כל אחד מארבעת הערוצים: כרטוס, דואר אלקטרוני, דואר, צ'אט וצ'אט חי.

כמעט כל אינטראקציה שהייתה לנו עם נציגים הביאה אותנו לשיוך עם מומחה שיכול לקבל במהירות את התשובות לשאלות שלנו.

התכונה הטובה ביותר של Hostinger היא תמיכת הלקוחות שלהם. לא היינו צריכים להשתמש בהם לעתים קרובות מאוד. במאגר הידע של Hostinger יש מאות מאמרים מועילים, מדריכים המתעדכנים לעתים קרובות בנושאים טכניים ובלוג שיעזור לנו לנווט בין האתגרים הרבים שעמדנו בפנינו באמצעות Hostinger.

סקירה של משתמש

ביקורות המומחים שלנו, כמו תמיד, מבוססות על המומחיות הטכנית והניסיון שלנו. סקירה זו מתווספת על ידי ביקורות שנכתבו על ידי המשתמשים התכופים שלנו כדי לקבל הבנה טובה יותר של הביצועים של Hostinger מול מתחרים.

סיכום

סקירת המומחים של Hostinger הייתה דרך מצוינת להבין מדוע השירות הזה כל כך פופולרי. Hostinger מסוגלת לשלב מחירים נוחים במיוחד עם שפע של כלי עזר ותכונות, כמו גם תיעוד עשיר וצוות תמיכה ידידותי. Hostinger היא בחירה מוצקה ללא קשר למקום שבו הלקוחות נמצאים במסע אירוח אתרים שלהם. הוא מציע מחירים נוחים ומגוון רחב של תכונות, כמו גם תמיכה חזקה. התכונות הבסיסיות שדרושות למתחילים כדי להתחיל עם האתר שלהם, כולל בונה אתרים ורוחב פס בשפע.

ייתכן שלמשתמשים מתקדמים אין את היכולת להשתמש ב-a

שרת ייעודי
Hostinger מציעה שירות אירוח משותף בענן וניהול המעניק להם יותר שליטה וגמישות.
VPS
תוכניות מציעות יתרונות רבים למנהלי אתרים. אתה יכול בקלות וביעילות להתאים אישית את האתר מאחורי הקלעים עם cPanel ולמעלה מ-100 התקנות אפליקציה בקליק אחד. מנהל גישה זמין גם.

תמחור הוסטינגר

תחומים
חבילה מחיר לוחות
.באינטרנט $0.99
19.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.מרחב $0.99
19.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.tech $0.99
19.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.חנות $0.99
19.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.xyz $0.99
11.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.אירופה $2.99
8.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.co.uk $5.5
6.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.in $7.99
14.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.com $8.99
10.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.נטו $9.99
10.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.org $11.99
12.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
.biz $11.99
12.99 דולר לאחר הקדנציה הראשונה
[בתוך הבית]
אירוח משותף
חבילה מחיר שטח דיסק רוחב פס מערכת הפעלה מספר אתרים לוחות
יחיד $0.8 SSD10GB 100GB linux server plane 1 CPanel, [בתוך הבית]
פרמיה $2.15 SSD20GB לא מדוד linux server plane ללא הגבלה CPanel, [בתוך הבית]
עסק $3.45 SSD30GB לא מדוד linux server plane ללא הגבלה CPanel, [בתוך הבית]
אירוח ענן
חבילה מחיר שטח דיסק RAM רוחב פס מערכת הפעלה שב"ס ייעודי מספר המעבד לוחות
סטארט - אפ $7.45 SSD40GB 3GB לא מדוד linux server plane 1 2 [בתוך הבית]
מקצועי $14.95 SSD80GB 6GB לא מדוד linux server plane 1 4 [בתוך הבית]
מפעל $27.45 SSD160GB 12GB לא מדוד linux server plane 1 6 [בתוך הבית]
VPS
חבילה מחיר שטח דיסק RAM רוחב פס מערכת הפעלה שב"ס ייעודי לוחות
תוכנית 1 $3.95 SSD20GB 1GB 1TB linux server plane 1 [בתוך הבית]
תוכנית 2 $8.95 SSD40GB 2GB 2TB linux server plane 1 [בתוך הבית]
תוכנית 3 $12.95 SSD60GB 3GB 3TB linux server plane 1 [בתוך הבית]
תוכנית 4 $15.95 SSD80GB 4 גיגה בייט 4TB linux server plane 1 [בתוך הבית]
תוכנית 5 $23.95 SSD120GB 6GB 6TB linux server plane 1 [בתוך הבית]
תוכנית 6 $29.95 SSD160GB 8GB 8TB linux server plane 1 [בתוך הבית]

סוגי תשלום מרובים

לקוחות שונים אוהבים לשלם בדרכים שונות, ו- Hostinger מאפשר לך לאמץ את כולם


Hostinger - credit
Hostinger - MasterCard
Hostinger - debit
Hostinger - prepaid cards
Hostinger - paypal
Hostinger - wire transfer
Hostinger - bitcoin

הוטינגר מעט מילים

בחרו בפתרון אירוח אתרים שלכם והפכו לאתר המושלם! החל מאירוח משותף ותחומים ועד VPS - יש לנו את כל מה שאתה צריך כדי להצליח באינטרנט.

106 הערות

Nov 25, 2016 09:24
אמין ואמין
אחרי שהייתי איתם יותר מ 8 חודשים אני יכול להצהיר שהם ממש טובים. עברתי אליהם מ- HostGator ולא יכולתי להיות מאושרת. עכשיו אני מקבל תמיכה מקצועית ומהירה ומרגיש כמו לקוח מוערך. כל עוד הם ממשיכים לספק מהירות ודואגים למשתמשים שלהם, יש לי אותי כלקוח נאמן שלהם. עבודה טובה!

Nov 28, 2016 10:54
Recently moves to them due to Black Friday deal I found on this page (thanks Whtop!) and couldn't be happier now. Support is top quality, so moving was a piece of cake, speed is uptime and the UI is suitable for beginners, so I can easily recommend them to all my friends who are just starting. Great work!

Nov 29, 2016 03:24
ספק האירוח הטוב ביותר
חשבתי שהרסתי את האתר שלי היום לגמרי בגלל שמחקתי בטעות תוכן די חשוב באתר שלי וגם לא היו לי גיבויים (כן, כן, אני יודע שאני אמור לעשות גיבויים לכל דבר).
לאחר שפניתי אליהם ישירות מה- cPanel היו לי הגיבויים מיד!
ערך רב ואמין מאוד. תודה.

Nov 30, 2016 05:21
Purchaced VPS during Black Friday and this deal really has an amazing value. Moved all my websites there and am very happy. Used to be a Shared hosting user at Hostinger. Must say this was a great update.
The Custome Success team is amazing for people who use shared hosting.

Dec 01, 2016 09:44
עסקה טובה!
לאחר שעשית פרויקט בבית ספר תוך כדי השימוש בארוח שלהם, ניצל את ההזדמנות והשתמש במבצע של יום שישי השחור, שודרג וכעת יש לך בלוג מגניב המוקדש לאופנה. יצירת הבלוג הייתה סופר קלה ונראה שאיש מקצוע עשה את זה, עבודה נחמדה :)

Dec 02, 2016 09:37
A friend recommended me Hostinger, so I went with his recomendations due to very affordable prices. After several months I can tell that the price/quality ratio is very good and actually you get more than you pay for. Of course there's allways places to improve, I believe their website design is a bit outdated, yet it doesn't impact the quality of services.

Dec 05, 2016 01:54
Our family business started growing and my parents are farmers who cultivate corn, so you can guess that they’re not very good when it comes to IT related stuff. I searched for the best option so that they could manage their online presence themselves. First I thought about creating them a site with WordPress but the found out about the Zyro builder. The UI of drag&drop seemed like the best solution, then I found Hostinger who provides it as a builder and believed it to be a great 2in1 deal. Taught my parents how to use it and now they’re very happy with the outcome. They barely ask me for assistance and told me that one time they even tried contacting the support staff.

Dec 05, 2016 03:16
קוקה קולה של אירוח אתרים
במהלך השנים הייתי צריך להסתובב בכמה ספקי אירוח אתרים. הייתי צריך לעשות את זה מכיוון שהפרסומות שלהם יבטיחו הרבה אבל יאכזבו אותי עוד יותר. כאשר האמנתי שמצאתי משהו טוב, האיכות תתחיל להשתדרג, ובכל זאת הפרסום על שירותיהם יגדל. התקופה הארוכה ביותר שאשאר אצל ספק אירוח הייתה חצי שנה. עכשיו, אני סופר שנתיים עם Hostinger וחייב לומר שהם באמת משקיעים בחוויית משתמש טובה. בשנים הבאות שמתי לב שהאיכות ממשיכה להשתפר. התכונה החביבה עלי עד כה היא פונקציית הצ'אט החי שנוספה לאחרונה מה- cpanel. זה הרבה יותר טוב ממערכת הכרטיסים, במיוחד אם אתה לא מתמודד עם אף אמא ...

Dec 05, 2016 03:53
Short review after 3 years with Hostinger: good speed, professional support, quality knowledge base, useful tutorials, great improvements (tutorial section is not that old + they added a live chat feature). Cons: was a bit confused at the beginning with the UI but it also became better, so they work on their user experience.

Dec 06, 2016 03:43
During Black Friday sale upgraded from 000webhost to Hostinger and must say that I’m really very happy with the work that they’ve done. Firstly, it’s amazing that I had the possibility to learn and test their services for free. Now I’m a premium user, get an amazing service plus 2 great bonuses for a very low price - very cool support staff (tried contacting them - smart and nice guys) and more space! Now i can grow my website!

Dec 06, 2016 03:18
Really like the Zyro builder. It makes it so easy to build a website, even my grandma did it. LOL. She wanted to have the possibility to see her grandchildren from wherever she is, so I taught her and now she has a gallery of us online. Awesome!

Nov 18, 2016 11:02
השירותים הטובים ביותר שם בחוץ!
אני לקוח שלהם כבר כמה שנים ופיתחתי אתרים עבור סוגים שונים של לקוחות מרקעים וממדינות שונות, כך שהייתה לי ההזדמנות לנסות בעצם את כל מה שיש להוסטינגר להציע: מ- Shared ל- VPS.
חייבת לומר שהבחנתי בשיפור אמיתי בקשר לאיכות השירותים שלהם. התכונה שאני הכי אוהב היא התכונה livechat ב- cPanel. מכיוון שאני לא חדש בכל העניין הזה של אירוח, אני רק לעתים רחוקות זקוק לסיוע כלשהו, ​​כאשר אני זקוק לו, אני זקוק לאחד מהיר ומקצועי. והם מספקים את זה. תודה!

Dec 06, 2016 03:59
די מגניב
הלוואי שהייתי מוצא אותם מוקדם יותר, זה יחסוך לי הרבה זמן יקר והרבה כאבי ראש. לספק הקודם שלי היה תמיכה גרועה מאוד ולקבל תשובה מהם תמיד ייקח גילאים. עברתי להוסטינגר והתהליך הזה היה קל ומהיר ועכשיו אוכל לבצע את עבודתי במהירות, מכיוון שכל הבעיות שאני נתקל בהן נפתרות כמעט באותו הרגע ואין צורך לחכות. ואני בטוח שאקבל תשובה.

Dec 06, 2016 04:51
I recommend them to anyone who needs hosting services since over the last two years they’ve proved me to be a trustworthy company. I haven’t faced any major issues that couldn’t be solved by their support staff. Another thing I like is their pricing which is I believe to be one of the lowest in the web hosting field market. So the ratio of pricing / quality makes it a great value

Dec 07, 2016 08:19
At first when started with them, I was new to web hosting and was a free user. Then I got pretty mad because would get CPU limit errors and thought that the service was bad. THEN, after learning, I understood that it was actually me, who didn’t know how to optimize my account. LOL. Of course, in time my website grew and I had to go for paid plans, so did that and three years later am a proud fan of Hostinger, due to the quality of service. My site loads fast, support is helpful - feeling like a real VIP.

Dec 07, 2016 08:32
Reasons why I’m with Hostinger and am not planing to migrate: great speed, professional support, easy-to-use cpanel, AMAZING prices, can’t find anyone else who could make an offer so good for such a low price.

Dec 07, 2016 01:26
די מדהים
שמתי לב שהם עובדים על שיפור השירותים שלהם ואני מאוד מרוצה מכך, כמו פונקציית הצ'אט החי שנוספה המסייעת לפתור בעיות בהן נתקלת מהר יותר, גם מדריך הדרכה עוזר ללמוד הרבה דברים חדשים ושימושיים, אז ברצוני לברך אותם על זאת, ובכל זאת אני מוצא שעיצוב האתר שלהם מיושן מעט ומרושל. אז אני מאמין שהם יכולים לעבוד על זה, לא רק שיהיה להם אתר שנראה טוב יותר אלא גם חווית המשתמש תהיה טובה יותר.

Dec 07, 2016 02:26
The best feature I like at Hostinger is no ads. I simply hate when someone whose service you use fills all the space with those annoying ads, c’mon I paid for it, so why the annoying stuff, what’s next, pop-ups? :D in any case I can only say thanks to Hostinger for not doing that and please never come up with the idea to do that in the future. Thanks (in advance).

Dec 06, 2016 02:43
I am using their VPS, as a professional developer find it to be the best option.I create websites for people with different businesses and different needs, so the variety of packages is great option. Also all my clients are always happy that their websites are up and running. Cloud infrastructure is a great advantage for anyone who wants to be 100% sure about their online presence.

Nov 17, 2016 12:02
מגניפיק
פרפה מוחלטת!
Je suis leur client pour 10 mois et suis très satisfait de qualité de leurs services. L'équipe de support de client est professionnelle et vite de répondre. J'espère qu'ils viennent de continuer de donner les services de haute qualité!

Nov 09, 2016 11:35
ערך רב של כסף
אני מארח את האתר העסקי שלי ב- VPS שלהם. התחלתי מהתוכנית הקטנה ביותר ושודרג כאשר העסק שלי גדל. עכשיו אני משתמש בתכנית 4, שמתאימה באמת לצרכים שלי עכשיו. ממש אוהב כמה קל לשדרג (שדרוג לאחור אם צריך). בכל מקרה, האתר שלי תמיד מקוון ועובד ועובד סופר מהיר - ממש כמו היתרונות של תשתית הענן.
שירות נהדר

Nov 09, 2016 01:37
אני מיגליורי!
Sono un cliente di Hostinger per un anno. Posso dire che la qualità dei loro servizi è eccellente e mi piace molto, perché è facile di usare e lo staff di support è veri professionali.

Cammy

Apr 01, 2016 01:31
פעם טוב, עכשיו נורא
השתמשתי בתכנית החינמית מאז אוגוסט 2014. האתר הראשון שלי, גיימרים L4W2, עבר והשרתים טיפלו הכל טוב מאוד ושום דבר לא השתבש באמת, עד שהאתר נפרץ - לאתר שלי לא היו מעללים, אז אקח את זה הבעיה של המארח. זה היה ב 25 בינואר 2015, כי מחקתי את האתר. חזרתי איתם מתישהו בסוף השנה שעברה במשך כחודש לארח את אותו אתר, גיליתי מאז שאימצו מנכ"ל חדש לאחר פטירתו של אורימס רפאליס, השירות החמיר במידה ניכרת. שגיאות והפניות מחדש של 403/404 אירעו ללא סיבה (ככל הנראה סקריפט אבטחה, שנשבר). שרתים מציגים כל העת שגיאות ב- PHP ומחזירים שגיאות אחזור עקב זמני ...

Oct 03, 2016 11:42
Been with Hostinger for around 4 years now. Like most, started as a beginner with Free plan, later upgraded. The Free plan I recommend to any beginner who wants to test and learn, don't recommend for those who expect traffic on their site. Those should go for Premium
Best features of Hostinger I find to be the user friendly cPanel and great customer support. They've been helpful throughout these years.

Oct 10, 2016 10:51
I wish to share some insights, while being their client for almost two years.
From the beginning really liked using the Zyro website builder since you can create your webpage in minutes, worked perfect for me because I simply hate coding and drag&drop interface made it so easy. Glad I could start my business with no help (only from the support team, which is actually great and responds quickly), that saved me A LOT of money. Keep up the good job!

Oct 11, 2016 11:22
Great service providers. Speed is uptime, 24/7 support is reliable.
I really enjoy hosting my WordPress blog with them, the auto install feature made it quick and "painless". Definitely suitable for beginners.

Oct 17, 2016 02:20
Well this is more of a "thank you note" than a review. Recently my site went down and naturally I started panicking about losing clients. Contacted the Customer Support department and they were quick to answer where have I messed up and fixed the situation quickly.
Now I'm 100% percent positive that my business is safe in their hands. Thank you guys, you rock!

Oct 20, 2016 09:03
J'aime beaucoup l'Hostinger et peux recommander leurs services pour tous et pour toutes. Le customer support est simplement excellent! Continue les services bons!

Oct 24, 2016 02:22
I’m quite new to blogging world. When I finally have the courage to create my own, I chose Hostinger due to the reviews on this site. Whtop helped me to choose my hosting company, and I am pretty satisfied. One thing I liked about Hostinger very much is the customer support. Being new, makes me quite slow and I still need to learn about blogging. Hostinger is such a huge help.I recommend it to new bloggers, and the price isn’t too high, this one is worth the money and will leave you satisfied.

Oct 25, 2016 12:58
I used to host my website with Hostgator and GoDaddy, they’re both slow and provide terrible customer support, I think that Hostinger is the best hosting company on the market, first I ordered a plan and thought that they provide only card payment, so I used 24/7 live service, the responses were quick, a guy assisted me to pay with PayPal. Everything is great now. 8/10 because there is always something to improve, good luck.

Nov 16, 2016 02:55
שירות נחמד מאוד!
אחרי שחוויתי הרבה חוויות רעות עם אחרים, איכשהו בכל זאת קראתי לפני כמה חודשים 'מנהיגי אירוח' נרשמתי להוסטינגר. פתחתי חשבון למספר חודשים כדי לבדוק את שירותיהם. עדיין לא רצה להירשם זמן רב למקרה שהם יתגלו רעים כמו 'המנהיגים'. היום התברגתי לגמרי והרסתי את האתר שלי, חשבתי שהכל אבוד, ובכל זאת הם הצליחו להציל את כל העבודה שלי. לא יכול להודות להם מספיק. אתם המנהיגים, לא כמו אותם 'מנהיגים' אחרים.

Oct 26, 2016 08:59
I could describe Hostinger as simply amazing, I may be lucky that all I need is speed and effective support if I encounter any minor issues. My site is a WordPress handles many visitors at same time so it has to be very fast and always online. This is what I get from Hostinger, they provide amazing support and plenty of features in their cpanel, I wouldn’t hesitate to pay even more for the features that I receive.

Oct 31, 2016 04:37
Great speed, professional support, in general - top quality provider. I enjoy hosting my blog with them and can recommend them to all.

Nov 02, 2016 08:43
Wanted to give you a 9/10 but I finally found the one thing that as lacking - 24/7 live chat, Great that you finally have it, now you get a perfect 10/10, since the team that works on it responds quickly, directly and professionally.

Nov 02, 2016 01:37
Je suis heureux d'être un client d'Hostinger. J'ai essayé les services des autres hébergeurs comme Godaddy et Bluehost, mais aucun d'eux n'a la compétence et la qualité des services qui peut-être compare avec Hostinger. Seulement avec Hostinger j'ai compris pour qua il existe une équipe de "customer suces" et pas "customer support". Vrais professionnels.

Nov 03, 2016 08:45
Very good service, always uptime, haven't checked their customer support yet, so 8/10. Also really liked the auto install feature. Created my wordpress blog in several minutes.

Nov 07, 2016 08:52
Real professionals: speed is uptime, support is professional and quick to answer. -1 for their website design - a bit out dated.

Nov 07, 2016 11:58
Excellent service. Used Shared hosting plan for a year, and around 4 months ago went with the VPS. Now my site loads in super sonic speed and due to cloud infrastructure I'm sure it is always online, for anyone who knows their way around coding, go with VPS, great value of money!

DiDiEr

Nov 09, 2016 08:58
מצוין!
Je suis un client d'Hostinger il y a 1+ an. Je peux dire seulement que les services sont excellents et l'usage de cpanel est très facile. Ta vitesse de mon site est uptime et l'équipe de customer succès est professionnelle.
Merci et bon אומץ!

Dec 07, 2016 04:09
Sono un cliente di Hostinger da tre anni. Loro service sono buone. Non ho incontrato alcuni problemi. Bravo, ragazzi! Sono loro cliente fidele!

Oct 27, 2016 03:32
Hostinger is the best host I have ever had pleasure working with and I have been with Hostgator, GoDaddy and Dreamhost before. I like how professional their customer support service is. They treat all of their customers with respect, even knowing that I don’t own a major company, still made me feel like a real business shark. I highly recommend Hostinger + PROS: Outstanding Customer Support (special thanks to Lincoln and Peter - you rock!)

Dec 08, 2016 08:33
Very nice services, I started with them around a year ago and even during this period I’ve noticed improvements such as live chat feature from the cpanel, which means that they’re constantly improving the quality of their services, which indicates that they care about their users experience. Great work. Continue to do so.

Dec 01, 2016 01:04
מעולה
רכשתי את תוכנית ה- VPS המתאימה ביותר לצרכי ואני ממש מאושרת. אני יכול להתקין בקלות כל תכונה שאני זקוק לה ולנהל את האתר שלי כמו שאני רוצה.
הדבר היחיד שלא הייתה לי אפשרות לבדוק הוא איכות התמיכה שהם מספקים, אבל אני די בטוח שגם זה יהיה די טוב

Dec 08, 2016 10:46
I left them once since I didn’t really like the quality but now a trusted friend recommended me to give them another chance so I did. Everything turned out better than expected and I believe they have improved their services, since my sites speed is now better, tickets are answered faster and the UI is simpler to use.

Jan 24, 2017 10:16
Very good services!
I must say that they have one of the most professional support staffs out there, they work quickly and tkae effort to anwer my questions and help me when I feel completely lost. So I recommend them to anyone who is new to web hosting.
Another thing I like is their cPanel, which is easy to use and very user firendly.

Feb 02, 2017 10:20
Very professional services for a very low price.
After the recent upgrades my sites load super-fast and I'm very glad about thet.
Also thumbs up for the very well trained support staff, real professionals.

Feb 17, 2017 04:18
Good services for a very affordable price.
Customer support - works professionally and quickly;
My site loads fast and didn't face any noticable downtime

Feb 21, 2017 11:47
הוסטינגר מדהים
אם הייתי צריך לתאר את הוסינגר בכמה מילים בלבד, הייתי קורא להם חברה פשוטה, אמינה ואמינה.
שמחים שמצאנו ספק שבאמת דואג ללקוחותיהם ומספק תמיכה מדהימה בכל עת שיידרש.

Mar 01, 2017 11:31
כמוהם הרבה
אחרי שעברתי הלוך ושוב מספק אירוח אחד למשנהו, ניצל את ההזדמנות והלך עם הוסטינגר, עכשיו אני די שמח על זה ומקווה שאני לא טועה. ממש אוהב את צוות התמיכה שלהם, נראה כאילו באמת אכפת להם מהבעיות שלך

Sep 04, 2017 04:06
קל וזול
אני משתמש באירוח משותף בהוסטינגר. כרגע אני חושב שזה אירוח שחיפשתי הרבה זמן. למה ככה?? הייתי מתחיל בזה, אבל ה- TEAM עזר לי מאוד. חשוב יותר, הייתי מתוסכל מכל העבודה שאני חייבת לעשות בזמן שאין לי שום כישורים. עם זאת, כשפתחתי את החלונית ראיתי שאני יכול להשתמש במתקן אוטומטי, בחר בפלטפורמה לאתר שלי והתחל ליצור את הדף שלי בקלות. אני לא יכול לדמיין את האפשרות והשירותים הטובים יותר באותו מחיר!

Sep 05, 2017 12:10
הספק הטוב ביותר!
בכנות, ההחלטה הטובה ביותר שקיבלתי הייתה בחירת הוסטינגר כספקית שלי. מחיר, מהירות, תמיכת צוות, טק, cpanel וכו 'זה מדהים!

-hidden-

Oct 13, 2017 03:11
אירוח בעלות הנמוכה הטובה ביותר
אירוח בעלות הנמוכה הטובה ביותר לכל הדרוש. לוח הבקרה קל מאוד לשימוש. Installer Auto עוזר לי להתקין wordpress תוך פחות מדקה. זה כל מה שאני צריך.

Payton K.

Feb 16, 2018 04:21
מארח: מארח נהדר
אני משתמש ב- Hostinger לכל צרכי אירוח האתרים שלי מזה כ -3 שנים. ניסיתי אתרי אירוח אחרים, אך אף אחד מהם אינו משתווה להוסטינגר. החל מהתמיכה המדהימה, ועד עומס הסירות של התכונות, ועד למהירויות הטעינה המהירות ברק, Hostinger היא הבחירה הברורה מאליה בעת חיפוש אחר מארח אתרים מעולה!

Feb 22, 2018 03:36
הוסטינגר באמת שווה את הכסף!
אני מרגיש שכמות הכסף שאתה מוציא אינה מספיקה בכדי להחזיר את איכות שירותיהם בפועל. במחיר הנמוך ביותר, תוכלו לקבל את השירותים הטובים ביותר!

Zdravko

Feb 23, 2018 02:50
צריך לשתף את זה!
אני רק רוצה לשתף את כולם: אני מאוד שמח עם הוסטינגר! היו לי כמה בעיות באתר שלי, תמיכת הלקוחות עזרה לי, והצעתי SSL בחינם עבור הבעיות שנגרמו כפיצוי! האם אתה יכול להאמין בכך? תמיכת הלקוחות הטובה ביותר בהחלט! אוהבים את הוסטינגר!

Mar 02, 2018 09:03
I was surprised, really surprised when I saw the unlimited plans of hostinger. For a moment, I thought that someone might be kidding me, but it was "unbelievably real". I was unable to believe the plans that hostinger provides at so much cheaper rates. But then, I was a bit concerned about the speed, I wasn't sure if the speed would be up to the mark or not. SO I tried hostinger to check if everything is "significantly as described" or not. UNBELIEVABLE!!! I found that it's really real! Thank You so much hostinger for such amazing services that you render. I love you!!!

Mar 09, 2018 04:34
Managing a hosting account is one of our least favorite parts of owning and running a website. Each host provides a different interface for customers to control their billing information and hosting subscriptions, and every company includes different layouts, access levels, and services. Combined with cPanel, customers sometimes have a hard time knowing where to look to accomplish various tasks.
Not so with Hostinger. The company has created our favorite management interface that puts all the hosting services in a single accessible, intuitive package. Although cPanel is typically considered the gold standard, we didn't miss it at all when testing our Hostinger services.Believe me I have used almost all major Hosting services till now and I have found Hostinger as "THE BEST".

Apr 03, 2018 05:20
I am using Hostinger from last eight months it just surprises with lots of features and other benefits in a very cheap time. Its support is quick and knowledgable.
I provides a top class customer service . It is pretty easy and support always respond on time.

arsalanalirao

Jan 26, 2019 09:23
הוסטינגר מצוין עבור אתר המשרות שלי בפקיסטן
אירוח האתר שלי משרות פקיסטן (PakistanJobs.Net) איתם, המהירות הטובה ביותר, זמן התגובה והתמיכה.

Mar 21, 2019 02:12
I was experimenting with the hosting services in 000webhost.com and the pop up was like “Upgrade to Hostinger”. At first I thought no way but after some time I have decided to go for it just to try it out - you know that moment when you have some savings left after christmas, so that was it. Here I go, upgraded to premium for one year, got the domain for free, can create emails with my domain name (super cool lol) and have a website for my memes. That’s just for fun though but I can see why Hostinger has so many good reviews. Everything is working quite good and the support team - they rock! Keep it up :D

Dec 08, 2016 10:03
Anybody who is serious about their business understands how important your online presence is and how terrible it is if your site goes down. Today that happened to me. I immediately contacted the support staff and they got it back online in minutes, so can say that the added live chat feature from the cPanel works perfectly.

Sep 22, 2019 05:36
Unreliable Host company that cheats clients.selling Unlimited paid plans and reducing them with several cuts, forcing all clientes to accept new conditions and restritions pushing them to their abusive and ditactorial TOS.


HOSTINGER - Total deception of customers who bought the UNLIMITED plan - Fraud

How can you recommend this hostinger, who sells cat for hare?

HOSTINGER is an unreliable hosting company. Very bad ! - Run away while you can!

It is a company of unreliable people, who does not respect contracts.

They change the rules during the game and impose their decisions on those who are bound by a contract in place for several years.
They push customers to the Terms of Service, which they adjust to the detriment of customers.
You are not r...

Mar 05, 2020 05:13
Ojito con estos que son unos pillabichos. No sé ni para que me molesto en escribir, pues ya quedó todo hablado en el largo hilo por email con el soporte, pero bueno por intentarlo nada se pierde. Resumiendo, debido a fallo VUESTRO en VUESTRA INFO en la web, así como por email y además haberme hecho comprar otro email más porque así me lo dijo VUESTRO suporte, nada resultó ser verdad con el email. Quise una devolución y me dijeron que solo era posible en crédito dentro de la plataforma por haber pagado con BTC e infligía la política de devolución, cosa que no quiero para nada porque me he tenido que pagar otro proveedor de email que si ofertaba lo que quería y lo tenía de verdad, y que además no hace “publicidad engañosa” en su página principal.

Jan 17, 2017 12:04
Good services for a good price. Faced some slight downtime but it didn't ruin the experience in general. What I liked best is qualified support and no anooying adverts on my web page.

Jan 02, 2017 01:21
For such price - best option out there, so I can definitely recommend them to the ones who want to save money and have good services. Very polite support staff.

Jul 09, 2019 05:05
I am new to web hosting and Hostinger is my first and hopefully the last hosting provider. I started using it a few months ago. I have no problems since then.

Dec 30, 2016 10:45
My favorite web hosting provider.
No ads, service is uptime, speed is good.
Customeer succes team is professional - very recommended.

Dec 30, 2016 04:55
Très bien hébergeur. J'utilise les services d'Hostinger il y a deux ans et peut dire qu'ils sont vrais professionnels. Je peux les recommennder pour tous et pour toutes.

Dec 12, 2016 08:30
What is important for me is having reliable support. And they do have that. I will personally always chose a provider who lacks sth like speed, design, etc. but is always there to help their customers. Great quality, thanks. I know that my website is in great hands.

Dec 12, 2016 10:06
I never talk a lot and am always direct, so this review is not going to be an exception. Overall they’re doing a great job and make a great value for your money. Support staff works well and quick, my website loads fast and I never faced any major downtime. Also the UI is friendly. They give you everything that you need when building and developing a website.

Dec 12, 2016 04:02
Moved to Hostinger recently. Left my past host because it became part of this multinational hosting provider net and my started to load longer and longer. The support was unreachable. Now everything is back to normal and I’m actually saving money!

Dec 13, 2016 08:46
My blog is dedicated to traveling so I update it from various parts of the world. So I can say that even with terrible internet connection Hostinger works well, so I can recommend them to anyone.

Dec 13, 2016 10:26
I believe that you have to share your experiences when using any kind of product, so I always do that, doesn’t matter if it’s a good or a bad experience. This one is actually one of the few good reviews, since today everyone promises you a lot but usually don’t deliver on what they promise. They deliver on what they promise almost all the time (faced slight downtimes)

Dec 14, 2016 10:22
I've recently purchased their Plan1 for VPS and I already like it a lot, cloud infrstructure rocks! Used to use Shared hosting but now I've become good enough to use VPS.
My genuine advice to anyone who's advanced and knows their way around coding, to use VPS, faster and you need not to share your hosting space with anyone.

Dec 14, 2016 01:34
Nube here!
Pretty awesome, but I still get confused sometimes, good they have tutorials that help me! !the support staff rocks!!

Dec 15, 2016 03:40
very good.
I like cloud infrastructure
No downtime
Good support
easy to use cpanel
beginner friendly

Dec 11, 2016 07:31
ערך טוב
התכונה הטובה ביותר שם היא המחיר. זה זול כמעט לכל אחד ואפשר לומר כי אני בא ממדינה ומשפחה שאפילו כמה דולרים הם הרבה כסף. תכונות רבות עוזרות לך לבנות את האתר שלך למראה מקצועי והתקנה אוטומטית הופכת אותו למהיר. נ.ב. דף ההדרכה מדהים.

Dec 20, 2016 03:40
הכי טוב לצרכים שלי
פשוט וקל לשימוש. זה בדיוק מה שאני צריך שירותי Grom של אירוח אתרים. האתר הקטן שלי עם תמונות משפחתיות נראה כמו גלריה ובניתי אותו ללא כישורי קידוד.

Dec 21, 2016 03:20
חביב!
מה שאני אוהב בשירותים שלהם זה כמה הם זולים, רק כמה דולרים לאירוח משכו את תשומת ליבי, אז תן להם ללכת.
עכשיו אני בטוח להמליץ ​​להם כמעט על כל מי שזקוק לשירותי אירוח אתרים: מהירות טובה, כמעט אין זמן השבתה וצורת המשתמש נאה מאוד

Dec 22, 2016 02:32
מבריק
אני שמח שמצאתי את הוסטינגר לפני מספר שנים, עכשיו אני בטוח שהם הטובים ביותר. כשבטעות הרסתי את האתר שלי ומחקתי כמה נתוני יבוא, הסוכנים שלהם בכל זאת הצליחו לתקן את זה, וזה נראה לי מרשים למדי. תודה על הסבלנות והתמיכה, אתה הכי טוב!

Dec 23, 2016 09:53
המחיר הטוב ביותר!
תאקס על פרסום עסקת חג המולד, ונתן את ההזדמנות להשיג את תחום ה- .xyz שלי תמורת 25 סנט. עכשיו אני יכול להיות גלוי ברשת ולהשקיע מעט מאוד כסף כדי להתחיל להרוויח הרבה כסף. המשך לבצע מבצעים כאלה!

Dec 30, 2016 12:01
Recomiendo Hostinger.es
שלום,

Llevo ya casi 1 año utilizando los servicios de hostinger.es y la verdad es que de momento no me ha presentado problemsas.

El servicio de soporte ha sido muy bueno

Dec 28, 2016 11:49
Good services for a good price, suitable for beginners.
Also I really like how easy it is to use the cpanel.
Still the thing I like most is the fact that they don't post ads on my page.

Dec 29, 2016 09:45
No ads = no nonsences. This company provides simple and afordable hosting, which I can recommend easily to anyone, especialy to those, who are new - very easy to use!

Dec 29, 2016 01:50
יכול להמליץ
השתמשו בכל הגרסאות של האירוח המשותף שלהם: בחינם, פרימיום ועסקי.
האחרון שאני הכי אוהב, בגלל גיבויים יומיים, מכיוון שהראש שלי בדרך כלל בעננים ואני שוכח לעשות את זה.

Dec 19, 2016 10:23
טוב
קניתי את תוכנית המתנע במהלך יום שישי השחור.
לקח סיכון אבל מתברר שהוא מתאים למתחילים.
איכות טובה ונוחה מאוד לשימוש.
על מחיר כזה מרגיש כמו לזכות בלוטו.

Vilaysak Hls

Jun 06, 2020 02:12
Incredibly love this company. exceptional customer service!

Rhoda Babatunde

May 18, 2020 12:08
I completely love your customer service. Every single Person that has attended to me has been great.

martins egbokhabho

May 18, 2020 01:07
Super fast service,and awesome technical support

Kamil Kirst

May 18, 2020 06:01
my site is down for the past 3 days and i'm yet to hear a word back from support, it might be the cheapest hosting service and that definatley shows with the support they offer

Swifty StatusConfirmed

May 19, 2020 01:51
I am very happy for the fact ( Lukas,Mantas,Sara ) instantly responded to my concerns. Let's say, I mean I could have bought domain from Godaddy or Namecheap or Bluehost. Hostinger is definitely a gem where the CS team knew I was frustrated with something. They chased me and helped me out. Instantly replied to my emails. Thats what special about Hostinger. Fck Godaddy and its Sugardaddy advertisements.

Laimonas Bieliauskas

May 20, 2020 12:33
Great service. Support is very helpful and available 24/7. We're based in almost all continents and always had timely replies on our queries. They should be charging a higher price for the quality they're providing as that is rare to find nowadays.

Andrea Lynch

May 20, 2020 02:47
I was surprised that it's so cheap and there is support. I had some issues with establishing a database connection and this problem was solved within 20 minutes. Thank you Lina for your great support, you deserved a raise!

Gregory Taylor

May 20, 2020 03:14
Support is brilliant. One of my mates recommended switching to Hostinger. Bloke was right you can't get better service at this price!

Michael George

May 23, 2020 10:33
actually 1 star is too much for such bad unprofessional hosting, they promote being cheap but in reality, their principles are cheap. Once you move to their servers, you will get massive support then done every day the site will face many issues, essential options not available, taking your business down with cold blood and ridiculous emoji smiles in useless support emails to whom you have to explain the issue hundred times until they say that no solution and we were happy 😊 to help you on nothing. finally, decided to move to my old host and guess what? they punished me by down my site with longest time possible and no solution and until now transfer not done and just stuck with nothing. the worst unprofessional company on earth.

Paul Salvidge

May 25, 2020 01:20
I've been with Hostinger now for about three years. I'm a small user and tried one of their free accounts before moving to a paid one. The service is always reliable and the support, from the support team, is first class. No matter how basic the question they always put it right and I am amazed by their knowledge when I raise questions I'd have thought was strictly beyond their scope. They do as they say and I've stayed with Hostinger because they are affordable, dependable and helpful.

William

May 23, 2020 08:54
The hpanel is easy to use and the two times when I needed help, the support team was very responsive. I have been using Hostinger for the last 6 months for my site (fullrunning.net)and I have no complaints. The guides are super helpful. The prices are good and I will definitely renew.

Nir Flyd

May 26, 2020 01:09
This is a scram hosting!!! Waist you money and your time!! Please guys don’t fall like me You don’t need any office to give costumer support then I don’t understand, everyone found a good reason for all problems because the virus.... that not professional

Himanshu

May 26, 2020 05:20
This 5 star is specific for the support provided by Aiste, she is very knowledgeable , pro-active and problem solver. Kudos to her.

Wordsfailingme

May 26, 2020 06:39
It is impossible to get a hold of anyone at Hostinger. Do NOT use them if you expect any support. Their live support on their site does not accept tickets . No matter what category you choose - even Sales: nope, it will not submit. They are going for a no support model which in hosting is just not possible. Also, I had paid for my hosting months ago but it still shows as unpaid on their site. Again not able to reach anyone via chat, mail, or phone to correct this. They are ghosts. I will be forced to file a chargeback with my card. I had support issues with them a few years ago but they were eventually resolved -- with a lot of snark and condescension. Really not happy to be entrusting my sites to an indifferent and unresponsive group of people. AVOID.

no one

May 27, 2020 10:05
Nice and realy fast and helpfull support. The website are loading fast and after klicking 15 min around with no plan in the Menu i understud how how the whole panel is working. The price for the next 4 years is very low but i dont now if i can pay after that the whole price (im just no shure). But everything else is great!

James

Jun 02, 2020 12:13
This company boast WP hosting and yet any WP issue such as being stuck in update mode is passed off as 'not their problem'. The support has been nice as far as it goes, but it's relatively useless. I'd just gone through the major hassle of moving my sites from another hosting catastrophe (MacHighway) and now I suppose I'll have to do so again. This is not a worthwhile effort - a waste of time if you've any need of support.

Señor Sativa

Jun 03, 2020 06:43
I had a 5 day nightmare with name.com so i cancelled them. I signed up with Hostinger and, BAM!, my website was up in 2hrs.... There customer service people were so cool, emailing me personal responses with solutions. I would give 5 stars if they would ease up on their upselling on the site and improve the Console. Make it more like Dreamweaver please.... Keep up the good work Hos!

Clarissa

Jun 04, 2020 07:10
I only just set up an account with Hostinger two days ago and already I had an issue (my end). The day after set up I decided I wanted to change my domain name slightly. I wrote to customer service via the form and got an email back minutes later. My customer support rep was Žygimantas and he was so helpful and patient with me. He walked me through all the steps and made everything clear. Feeling pretty happy I chose Hostinger now after deliberating over free accounts and other companies for weeks! Thanks :)

Mohamed Hassan

Jun 05, 2020 11:06
We have been using Hostinger for a number of years now and our experience with them is so far excellent. Our favourite feature is their proprietary system they call hPanel, which is comparable to the more common 26 years old cPanel. The "hPanel" has a friendly UI and is much more secure than cPanel, at least from our experience. Pricing is also very reasonable, so no complains there. Their customer service is slightly slow to reply, but usually reply within a reasonable time by email, if not immediately in the live chat. As for their uptime, it had issues about 3 years back, but now the uptime is almost 100%.

Niva Da

May 26, 2020 12:19
Very bad support I hope I can give -1 for their support. Struggling all day to get in touch with someone in the chat ... and when they answer they are not transparent, very slow and they don't explain anything (til NOW I have no answer for my issue). Don't use this Hostinger thing