Cool Handle סקירה מלאה


ידית מגניבה פרטים

למה לבחור ידית מגניבה?

  • Cool Handle דרגה - 9.4

Cool Handle מיקומי שרתים

Cool Handle Servers in Los Angelesלוס אנג'לס Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    150GB מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    50GB מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    Unlimited מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    Unlimited מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    60GB מרחב
  • נתונים
    600GB רוחב פס
  • לוחות
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /חודשי
פרטים מלאים
  • מערכת הפעלה
    לינוקס
  • דיסק
    90GB מרחב
  • נתונים
    Unmetered רוחב פס
  • לוחות
    CPanel, WHM

Cool Handle סקירה מלאה 2022

סקירה מלאה של HostMeHost

Cool Handle מציעה אחסון אתרים בסיסי. יש לו תוכניות עסקיות, Starter ו- Pro. יש גם אזור משווק ומרכז רישום דומיינים בהם ניתן לרכוש דומיינים. למרות שתוכניות אינן זולות, הן מציעות תכונות בלתי מוגבלות והעברת אתר בחינם. הם גם מספקים תמיכה טכנית 24/7. Cool Handle יכול לעזור לך להירשם לשירות ה- CDN של CloudFlare.

מהימנות

התשתית של Cool Handle היא קטע באתר שתוכל למצוא בזמן הגלישה. אתה תרגיש בטוח עם מרכז נתונים חדשני בלוס אנג'לס. הוא כולל חשמל מיותר, דיכוי אש, ניטור מחוץ לאתר וניטור רשתות.

נראה כי לא מוזכרים באתר אחריות לזמן פעולה.

אלה התכונות

Cool Handle ידועה בתכונות האיכותיות שלה. גישה ל- SSH, בוני אתרים, ניהול DNS וגיבויים מיידיים הם רק כמה מהתכונות המושכות הרבות הזמינות בכל החבילות. הם מציעים רוחב פס ואחסון ללא הגבלה, 5 דומיינים חונים, פרטיות והתקנה בחינם.

מגוון חבילות מוכנות למסחר אלקטרוני זמינות המאפשרות תשלומי PayPal. ניתן להשתמש בעגלות קניות ותכניות התחלה של ZEN ליצירת החנות המקוונת שלך.

סיוע

בכותרת התחתונה של האתר תראה 4 קטעי תמיכה וקישור ליצירת קשר, כאן תמצא מאגר ידע עמוס במידע אודות אירוח ואתרים, הדרכות וידאו לליווי בסיס הידע ומערכת כרטיסים.

יש מספר בחינם שניתן להגיע אליו בארה"ב, אולם אין אפשרות לדוא"ל ישיר או לערוצי מדיה חברתית. Cool Handle אינו מציע צ'אט חי. __S.17__

תמחור

ידית מגניבה אינה מתאימה לאנשים בעלי תקציב. הוא מציע חבילות יקרות יותר מתוכניות הרמה הגבוהות יותר של אתר האחסון המשותף. Cool Handle מציעה מערכות מוכנות למסחר אלקטרוני ואפשרויות בלתי מוגבלות.

תוכנית ההתחלה מתחילה ב -29.95 $ עם התוכנית העסקית במחיר של 39.95 $ ותוכנית Pro עולה לך 49.95 $.

הוא ידידותי למשתמש

cPanel כלול בכל תוכנית, מה שמקל על כל אחד להתחיל. אתה יכול לשמור על האתר והאירוח שלך מתוחזק היטב, לא משנה אם אתה מתחיל או משתמש מנוסה.

עיצוב האתר ופריסתו הם פשוטים. דפים אלה אינם מציפים או מבלבלים, אך הם נותנים מספיק מידע כדי לעזור לך לשקול את האפשרויות שלך.

סיכום

Cool Handle היא ספקית האירוח הבסיסית הזולה שלך. למרות שהם לא תחרותיים כמו ספקי אירוח ברמת הכניסה, הם מספקים תכונות בלתי מוגבלות וחבילת מסחר אלקטרוני עם כל תוכנית. הם מבצעים רישום דומיין ואירוח, כך שלא תקבל תכונות מתקדמות. עם זאת, הם טובים במה שהם עושים. למרות שהם יכולים לספק יותר אפשרויות ללקוחות לרדת התמיכה יכולה להיות קצת יותר יסודית, אולם בסך הכל היא אמינה וקלה לשימוש.

תמחור ידיות מגניב

משווקים
חבילה מחיר שטח דיסק רוחב פס מערכת הפעלה מספר אתרים לוחות
משווק 1 $39.95 60GB 600GB linux server plane ללא הגבלה CPanel, WHM
משווק 2 $99.95 90GB לא מדוד linux server plane ללא הגבלה CPanel, WHM
משווק 3 $125.95 150GB לא מדוד linux server plane ללא הגבלה CPanel, WHM
אירוח משותף
חבילה מחיר שטח דיסק רוחב פס מערכת הפעלה מספר אתרים לוחות
מתנע $3.95 50GB לא מדוד linux server plane 1 CPanel
עסק $4.95 ללא הגבלה לא מדוד linux server plane ללא הגבלה CPanel
מקצועי $8.95 ללא הגבלה לא מדוד linux server plane ללא הגבלה CPanel

סוגי תשלום מרובים

לקוחות שונים אוהבים לשלם בדרכים שונות, ו- Cool Handle מאפשר לך לאמץ את כולם


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

ידית מגניבה כמה מילים

אחסון אתרים של Cool Handle: 32 ביקורות, 4 תגובות תמיכה, 7 המלצות, 6 מוצרים, 0 מבצעים, 3 מודעות חברתיות, 17459 דומיינים, 13130 ​​מתארחים, מאז 2008

32 הערות

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle זה נהדר
אני משתמש בשירות ידיות מגניב משנתיים האחרונות ועד היום לא נתקלתי בבעיה כלשהי, ולכן לעולם לא צריך להתקשר לשירות הלקוחות. המלצתי על אחיזה מגניבה ל -3 מחבריי ואני רוצה להמליץ ​​גם לכם.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
ידית קירור. הוא האחד.
Coolhandle הוא ללא ספק ספק אירוח אתרים הקל ביותר שנתקלתי בו עד כה, הם גורמים לכל התהליך להיראות כל כך פשוט וברור גם עבור מתחילים כמוני. הם באמת עומדים בשם הזה. שם תמיכת הלקוחות כל כך סבלנית ומבינה, שהם באמת יודעים שם דברים, לא משנה איך אשים את השאלה, יש להם את התשובה הנכונה, אבל למען האמת, לוח הבקרה כל כך קל לשימוש, ואני חייב לומר שזה מינון יש תחושה של איכות לגבי זה, בהשוואה לאחרים שניסיתי, עם כל מה שתצטרך כדי לבנות אתר אינטרנט פופסונלי עליון. שים את זה יחד עם מחיר סביר מאוד, ויש לך שירות שהרבה חברות אחרות שם לא יכולות להתאים ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com הוא הגרוע ביותר.
אני לא משתמש בשירות שלהם וניסיתי לבטל מאז מאי.
הם אומרים לי שהם יעשו את זה רק באופן מקוון שעשיתי אבל לא סיימתי דבר אחד ששלחו לי דוא"ל אבל מכיוון שהם לא תמיד משתמשים ב- coolhandlehosting - מתישהו הם משתמשים במקס או במשהו אחר, לא הגבתי נכון והם ממשיכים לחייב לי 94.78 $ למשך 3 חודשים נוספים. בפעם הראשונה שהתקשרתי הם עזרו לי בתהליך הביטול, חשבתי. כשחויבו שוב, התקשרתי והאדם & quot; עשה את זה באופן מקוון מההודעה הראשונה או שאנחנו ממשיכים לחייב. לא הייתה לי בעיה זו בשירותים מקוונים אחרים. השירות שלהם היה עגום עד שנכשל.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
ידית קירור לא רצינית, אין שירותים, לא עובדת
מנסה לעזור ללקוח והעביר את הדומיין שלו לקירור; למה מגניב? כי זה היה הקישור שקיבל במייל. נראה שזה היה קישור זבל כי הוא יכול היה לעבור לכל חברה שהיא. ההעברה הושלמה לאחר תשלום 15 דולר ועדיין ממתינה לאחר 10 ימים. אי אפשר ליצור קשר עם ידית קירור. מערכת הכרטיסים לא עובדת ולאחר שליחת הדואר אליהם אני מקבל את ההודעה שאני צריך לשלוח כרטיס. לאחר שהודעת להם שמערכת הכרטיסים אינה פועלת, הם משיבים באמצעות הודעות דוא"ל סטנדרטיות ואוטומטיות אחרות. אפילו שלחתי להם את אישורי הכניסה שלי וביקשתי מהם לפתוח כרטיס אם הם חושבים שזה עובד. אין תשובה. אני חושב שאני צריך לשכוח מ ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
סלעי Coolhandle !!
Coolhandle היה האתר המארח שלי במשך למעלה משנה ואני אוהב אותם, אף פעם אין בעיות ותמיד יש לו שירות לקוחות מעולה. לאתר שלי אף פעם אין זמן השבתה והוא תמיד פועל, בכל פעם שאתה מתקשר לשירות הלקוחות הם שם כדי לסייע לך. Coolhandle הוא האחסון היחיד שאני מתכנן לקבל, אין צורך בשום אחר כי הם נהדרים.

neil

Apr 05, 2013 09:18
כאשר נוצר קושי, רחוק מלהיות מגניב, הם היו קרים ולא היו [...]
סיפור רע - ColdHandle. הייתי עם Coolhandle בערך שנתיים בלי שום בעיות. היו לי כ- 25 אתרי אינטרנט מתפקדים לגמרי שהשתכרו עבורי, לא סכומי עתק, אבל בהחלט חלק מההכנסות שלי. ואז היה ניסיון פריצה בכרטיס האשראי שלי. הבנק יעץ לבטלו והונפק כרטיס חדש. כך עשיתי. רק אחרי זה הגיע חשבון האירוח שלי אבל שכחתי לעבור למספר כרטיס האשראי החדש באחסון ה- Coolhandle שלי. כשהודעת החשבונית באימייל הגיעה, משום מה היא עברה לתיקיית הספאם שלי ו- Coolhandle ביטל את האחסון שלי. כתבתי להם למחרת והסברתי מה קרה ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
ידית מגניבה זה נהדר
ניסיתי את אחיזת ה- Cool handle בפעם הראשונה ולא האמנתי כמה פשוט להשתמש ולהקים אתר. הכל נעשה גם מהר מאוד, וחבילות התשלום שהם מציעים משתלמות מאוד עבור כל תוכנית שרוצים. מתחיל שלם יכול להשתמש בזה ואני ממליץ על זה לכל מי שמחפש אירוח מהיר ואמין.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com הוא נהדר
ישנן חברות אירוח רבות שם וחלקן וטובות וחלקן לא. לפני שבחרתי במגניב ידידותי הלכתי לערוך מחקר כדי לראות איזו חברת אירוח תציע הרבה, איזו מדורגת מאוד על ידי משתמשים אחרים, איך היה שירות לקוחות ותכונות אחרות. לאחר מחקר מקיף, הטיפול השוטף היה תמיד ברשימת 3 הראשונות, ואחרי שדיברתי עם אנשים שהשתמשו בשירות שם, הייתי משוכנע שהם יתאימו לצורך שלי.
מרגע שהייתי עם ידית קירור, אני תמיד נענה על הצרכים שלי. קל מאוד להגיע לשירות לקוחות ושאלתך תשובה תמיד בזמן.
המלצתי לכמה מחבריי ויש להם גם נהדר ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
אירוח CoolHandle
אני רק רוצה להודיע ​​לאנשים ש- CoolHandle הוא מקום נהדר לארח בו את הדומיינים שלך, שם הספורט הוא נהדר ויש לראות מחירים. פשוט בדקו אותם, שווה לכם הזמן

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
אני אוהב את Coolhandle והיו לי הרבה!
מצאתי ש- Coolhandle היא חברת אירוח מצוינת. היו לי בעיות רבות עם אי הידיעה מה לעשות והן היו כל כך מועילות ומהירות. עברתי נסיעה חלקה ברגע שלמדתי את החבלים והם מעולם לא אכזבו אותי.
אני ממליץ לכם בחום על Coolhandle!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle זה ממש מגניב !!!
השתמשתי באחסון אתרי Coolhandle עבור אתרי האינטרנט שלי מזה זמן מה. ניסיתי הרבה חברות אירוח אחרות למרחב האינטרנט שלי, לאתרים ולשמות הדומיינים שלי, אך טעינת הדפים שלי תמיד הייתה איטית ביותר והשירות היה גרוע מאוד. אז חיפשתי חברת אירוח אתרים חדשה וחברי סיפרו לי על Coolhandle.

מאז אני לעולם לא רוצה לשנות את האחסון שלי לחברה אחרת!
אני כל כך שמח ומרגיש מאוד בר מזל שהבני הזוג שלי סיפרו לי על Coolhandle. טיפ זה היה הטוב ביותר מזה שנים, מאז אתרי האינטרנט שלי יציבים ונותנים לי את הביצועים הטובים ביותר אי פעם !. כמו כן Helpdesk מקצועי ומומחה עם זמן תגובה מעולה.

תודה, תודה ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
אנשים מגניבים להתמודד איתם
אני נמצא עם אנשי coolhandle.com יותר מ -5 שנים. במהלך השנים הללו חוויתי את החוויה הטובה ביותר עם השירות שלהם. אני מרוצה מאוד מהאירוח שלהם ויכול להמליץ ​​עליהם בהתלהבות לכל אחד.

תמיכת הלקוחות שלהם טובה ושעות הפעילות נהדרות. אני מאחל להם את כל ההצלחה - סיבי פול

Jan 09, 2012 08:12
תמיכת Coolhandle מבאס!
נרשמתי לחברה הזו באמצעות Moniker. מה שאני מאוד מתקתק לגביו, כי מוניקר היה יוצא מן הכלל.

עד כה ניסיתי לפנות לתמיכה בערך 4 פעמים בנוגע לאותה נושא. בכל פעם שאתה מקבל את התשובה שהם מגיבים תוך 8 שעות, בלה בלה. שום דבר!

כמו כן, מחיריהם שונים ממה שפרסם מוניקר. הייתה לי תשובה אחת בקשר לזה. & quot; האבוס שלנו יחזור אליך. & quot; עדיין לא עשית את זה! התמיכה שלהם חסרת ערך!

אם הם לא עונים היום, אחרי כרטיס התמיכה הזהה שלי. (שאתה לא יכול לעקוב אחריו!) אצטרך ליצור קשר עם מוניקר וליידע אותם עד כמה האנשים האלה גרועים!